• GoTopo

   

  “Erg leerzaam, mooie kaarten!” – Jufjannie.nl

  “I think of myself as having a good sense of geography but GoTopo has shown that to be completely untrue” – Christopher Caleb, yeahbutisitflash.com

  Mede dankzij een grote fout van Angela Merkel kwam ik op het idee om een educatieve topografie-app te ontwikkelen. Er waren op dat gebied maar een paar apps op de markt, welke bovendien enigszins beperkt waren qua mogelijkheden. GoTopo is nu aan een opmars bezig.

  De app is in alle opzichten ‘breed’ opgezet. Er zijn twee talen aan boord: Nederlands en Engels. Zo bedient de app een internationaal publiek en nieuwe talen zijn zeer eenvoudig te implementeren. Daarnaast zijn de vragen die de app aan de gebruiker stelt geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. GoTopo is geschikt gemaakt voor Android en iOS, tablets en telefoons, zonder verschillen in mogelijkheden, werking en uiterlijk.

  De teksten, vragen en landkaarten in de app komen uit een database, zodat de inhoud aanpasbaar is zonder dat de hele app door de gebruiker geüpdate hoeft te worden. Zo komen er regelmatig nieuwe categorieën uit welke beoefend kunnen worden.

  GoTopo is ontwikkeld in Flash en Flash Builder en maakt gebruik van een MySQL-database door middel van PHP.

  voetbalclubs promo2_EN_480x800

   

  full   en_generic_rgb_wo_60   Available_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40

  free   en_generic_rgb_wo_60   Available_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40