• Toestelshowcase/intake Beltone

  Beltone is een productlijn van GN Hearing, een grote wereldwijde hoortoestelfabrikant.

  Met het oog op de vergrijzing enerzijds en de digitalisering anderzijds ontstond de wens naar een computerprogramma welke de klant door een intakeprocedure kon leiden en een selectie van beschikbare toestellen kon laten zien. FreeLensing werd geselecteerd als maker van deze software via contacten op Twitter. The power of social media!

  Het programma is geschikt voor allerlei soorten Windows- en Maccomputers welke in de winkels staan. De audicien kan met de klant allerlei zogenaamde luistersituaties beoordelen:

  luistersituaties

  luistersituaties

  Als alle luistersituaties zijn doorlopen presenteert het programma het resultaat van de intake. Dit resultaat bestaat uit een categorie, welke vergeleken kan worden met hogere of lagere categorieën:

  intakeresultaat

  intakeresultaat

  Ook verschijnen er accessoires welke het luistergemak van de klant extra kunnen vergroten. Deze accessoires zijn afhankelijk van de gemaakte keuzes.

  Na het kiezen van de zorgverzekeraar van de klant kunnen de geschikte toestellen bekeken worden in een gedetailleerd overzicht.

  toesteloverzicht

  toesteloverzicht

  De software is gebouwd met Flash en Flash Builder als AIR-installatie. De samenwerking met GN Hearing verliep prima. Tijdens de uitvoering van dit project ontstond het verzoek naar FreeLensing voor een spoedproductie van een videopresentatie, welke snel maar zorgvuldig is geproduceerd.